maanantai 6. tammikuuta 2014

♦ Kuvakisan voittaja

Moi! Nyt ei mitään sen ihmeellisempää postausta luvassa, julkasen vaan kuvakisan voittajan. Kiitos superpaljon kaikille osallistujille - kisakuvia tuli 12 ! Aihe oli aika vaikee, mutta saitte silti ihania kuvia, ja uskotte varmaan että valinta oli vaikee. Nyt laitan ensin kaikki kuvat tähän, ja sen jälkeen näätte voittajan !

Siinä oli kaikki osallistujien kuvat. Voittaja on..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Sweety dolls!
Rakastuin kuvaan heti kun näin sen, ja siinä on omaperänen & hauska idea - nukella on kädessään pullipkokonen viulu, ja taustalla on oikeenkokonen viulu. Lisäks kuvan nukke on tosi kaunis ♥ Kuvaa ei oo ylimuokattu, ja se on hyvälaatunen.

Voittajakuva siis laitetaan kuukaudeks sivupalkkiin, kommaan voittajan blogiin aktiivisesti kuukauden ajan ja tietysti liityn myös. Voittaja saa myös 3 lisäarpaa give awayhyn.

Toivottavasti kukaan ei nyt suutu kun ei voittanu, tai tuu sanomaan että tein ihan väärän valinnan ja mun olis pitäny valita joku muu. Semmonen on aika lapsellista ja turhaa.

~

Ens kerralla sitte lupaamani kuvatarina - koulu alkaa mulla huomenna, nii en tiiä kuinka nopeesti saan sen kuvattua :/ Nähdään kuitenki mahollisimman pian, moikka ! ^^

16 kommenttia:

 1. Paljon onnea voittajalle! o 3 o

  VastaaPoista
 2. Oho :D Kiitos toodella hirveästi n w n !

  VastaaPoista
 3. TEIT VÄÄRÄN VALINNAN OISIT VALINNUT MUT ok en ees osallistunu xdxdxdxdd huonoa läppää taas [x]

  Onnea voittajalle c:

  VastaaPoista
 4. Jeii paljon onnee Hannis ^^ tuo viuluidea oli ihastuttava c: ♥

  VastaaPoista
 5. Onnea voittajalle! Minustakin tuo kuva on kyllä ihana! ♥

  VastaaPoista
 6. Onnea voittajalle ja mähän sanoin Hannikselle siellä postauksen kommenteissa missä se osallistu tolla kuvalla siihen kisaan että se voittaa <3 nwn

  VastaaPoista
 7. Onnea voittajalle! ^^ Olisin halunnu osallistuu ja lainaa kaveriltani ihanaa pientä viulua mutta se oli hukassa ;_______;

  VastaaPoista
 8. Vois kommentoida jotain hienoa ja syvällistä mutta päässä lyö ihan tyhjää koska dat voittajakuva *3* Ok ei sillä ettei muutkin ois hienoja (tähän välliin pakollinen paitsi mun hyi kamala yäkh) mutta waaah rakastan tuota kaksi viulua -ideaa :3 Onnea voittajalle!

  VastaaPoista